Ruilen en Retourneren

Ruilen en retourneren bij Inktdruppel

14 Dagen zichtgarantie
Bij Inktdruppel heeft u als klant 14 dagen na aflevering van de bestelling het recht om de koopovereenkomst te ontbinden. U kunt dit recht uitoefenen door ons daarvan een kennisgeving te sturen per post of e-mail.

In geval van ontbinding heeft u de verplichting de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na de ontbinding aan Inktdruppel terug te zenden. Dit in de staat waarin u de artikelen heeft ontvangen, indien mogelijk in originele verpakking, compleet en ongebruikt. 

Terugbetaling naar aanleiding van herroepingsrecht
Inktdruppel vergoedt alle betalingen van uw bestelling, inclusief eventuele leveringskosten door Inktdruppel in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u.
(Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan hoeft Inktdruppel de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.)

Download formulier herroeping

Wanneer u één of meerdere producten wilt retourneren zijn er de volgende mogelijkheden:

Het product wijkt af van hetgeen u besteld hebt
Wanneer u constateert dat het product dat u hebt ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen u besteld heeft, dan kunt u het aan ons retourneren. Wij zullen dan op onze kosten het product omruilen. Neem direct nadat u constateert dat u het verkeerde product toegezonden hebt gekregen contact met ons op via de e-mail. Neem het product in geen geval in gebruik. Alleen ongebruikte en ongeopende producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.

Het artikel is beschadigd
Neem na constatering van de beschadiging altijd contact met ons op via de e-mail. Indien het product dusdanig is beschadigd dat het niet geschikt is voor gebruik, zullen wij het aankoopbedrag voor dit artikel terugstorten.

De retourinstructies
Download hieronder de retourinstructies. Vergeet niet om deze uit te printen en ingevuld toe te voegen aan uw retourzending.

Download de retourinstructies

Stuur het pakket retour naar het door ons opgegeven adres. Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd!
Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier worden niet in behandeling genomen. 

 

Ga terug naar de vorige pagina.