Levertijd

Voor alle producten geldt (mits voorradig) een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Wanneer u op werkdagen vóór 16.00 uur uw bestelling plaatst, wordt u bestelling normaal gesproken dezelfde dag verstuurd. Doorgaans bezorgd PostNL uw bestelling dan de volgende dag.
Indien wij een besteld product onverhoopt niet op voorraad hebben, zullen wij u informeren over de levertijd.

Wij hebben helaas geen invloed op eventuele vertragingen die ontstaan bij de distributie van uw pakket bij PostNL en vragen hiervoor uw begrip. Bij vragen hierover kunt u uiteraard wel contact met ons opnemen.

Wanneer u bij de betaalwijze hebt gekozen voor een bankoverschrijving, wordt uw bestelling verstuurd wanneer uw betaling door ons is ontvangen. U kunt uw bestelling daardoor later ontvangen dan wanneer u van één van onze andere betaalwijzen gebruikt maakt.

Als u niet thuis bent als de postbode met het pakket bij u aan de deur staat, kan het pakket eventueel bij uw buren worden bezorgd. U vindt in dat geval een kaartje in uw brievenbus, waarin staat bij welke buren u uw pakket kunt afhalen. Wanneer de postbode het pakket niet bij u of uw buren kan bezorgen, vindt u een briefje in de brievenbus, waarmee u bij de PostNL kunt aangeven wanneer de postbode een tweede keer langs kan komen. Als u niet op het briefje reageert komt de postbode automatisch de volgende dag nogmaals met het pakket bij u aan de deur (met uitzondering van zon- en feestdagen).
Wanneer u ook de tweede keer niet thuis bent en de postbode uw pakket ook niet bij uw buren kan bezorgen, krijgt u weer een briefje in de brievenbus. Op dit briefje staat aangegeven waar u het pakket kunt afhalen. Dit is meestal een postkantoor bij u in de buurt. Hou er svp rekening mee dat u maximaal 2 weken de tijd hebt om het pakket op te halen. Daarna zal het pakket naar ons worden terug gestuurd.