Goedkope cartridges, inktcartridges en toners voor uw printer | Inktdruppel.nl


{{widget type=”Magento\Cms\Block\Widget\Block” template=”widget/static_block/default.phtml” block_id=”93″ type_name=”CMS Static Block”}}

{{widget type=”Magento\Cms\Block\Widget\Block” template=”widget/static_block/default.phtml” block_id=”69″}}

{{widget type=”cms/widget_block” template=”cms/widget/static_block/default.phtml” block_id=”88″}}

GOEDKOPE INKT CARTRIDGES EN TONERS BESTELLEN, DAT DOET U NATUURLIJK BIJ INKTDRUPPEL.NL

Lage prijzen

Tot 90% op uw printkosten besparen? Dat kan! Bij Inktdruppel.nl besteld u inktcartridges en toners voor zeer lage prijzen.

Snelle levering

Cartridges op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, worden dezelfde dag met PostNL verzonden.
Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u in huis te krijgen.

Veilig winkelen

Uiteraard kunt u veilig betalen met iDEAL of achteraf betalen met AfterPay.
Alles over een beveiligde verbinding: beveiligde verbinding Inktdruppel

Klantenservice

Bij Inktdruppel staat een tevreden klant voorop. Bent u niet tevreden vertel het ons… Bent u wel tevreden vertel het een ander!
Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

{{widget type=”Magento\Cms\Block\Widget\Block” template=”widget/static_block/default.phtml” block_id=”70″}}
{{block class=”Infortis\Base\Block\Product\ProductList\Featured” template=”product/list_featured_slider.phtml” category_id=”4758″ block_name=”Extra onder de aandacht bij Inktdruppel.nl”}}
{{widget type=”Magento\Cms\Block\Widget\Block” template=”widget/static_block/default.phtml” block_id=”71″}}
{{block type=”cms/block” block_id=”home_onderin2″}}

Goedkope cartridges

Wilt u voordelig printen en zoekt u inktpatronen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Inktdruppel aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een ruim assortiment goedkope cartridges en toners van ons eigen huismerk. Deze zijn compatible met printers van alle bekende merken, zoals Brother, Canon, Epson, HP en Samsung.

Goedkoopste cartridges

De cartridges en toners van ons huismerk zijn ISO-gecertificeerd en staan garant voor gebruiksgemak en een hoge afdrukkwaliteit. Ze bevatten over het algemeen meer inkt dan de originelen, waardoor ze langer meegaan en u extra veel prints kunt maken. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten bieden we u bovendien 100% garantie op de werking. Ons huismerk bestaat uit een assortiment met één van de goedkoopste cartridges en toners van Nederland: inktpatronen met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Inktdruppel staat voor hoogwaardige producten tegen belachelijk lage prijzen.

Snel vinden wat u zoekt

Onze webshop is overzichtelijk ingedeeld, zodat u snel vindt wat u zoekt. U klikt in de menubalk simpelweg op de merknaam van uw printer, waarna alle goedkope cartridges van ons huismerk die voor dit printermerk geschikt zijn in beeld komen. Vervolgens selecteert u het cartridgenummer dat u nodig hebt. Weet u niet precies welke inktpatronen in uw printer gaan? Maak dan gebruik van de snelzoeker. Hier vult u het merk en serienummer van uw printer in, waarna meteen de juiste goedkope cartridges worden getoond.

Uitstekende service

Zoals al aangegeven behoort ons huismerk tot de goedkoopste cartridges. Daarbij kunt u bij ons vertrouwen op veel bestel- en betaalgemak, gratis verzending bij orders van 60 euro of meer, ontvangst van uw artikelen binnen één of twee werkdagen en een goed bereikbare klantenservice die u graag te woord staat en verder helpt. Inktdruppel: de goedkoopste cartridges met de beste kwaliteit en een uitstekende service.