Afterpay


Koop nu en betaal over 14 dagen met AfterPay

Indien u eerst uw bestelling wilt ontvangen en pas 14 dagen later wilt betalen, dan is dat mogelijk bij Inktdruppel. AfterPay voert voor Inktdruppel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit houdt in dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via de e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen, nadat u uw bestelling heeft ontvangen. U kunt bij Inktdruppel betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 150,-. De kosten hiervoor bedragen € 1,50. AfterPay kan niet worden gebruikt voor bestellingen die worden afgehaald.

Om van AfterPay gebruik te kunnen maken, dient u bij de kassa bij de betaalwijze te kiezen voor “AfterPay”. Om uw verzoek om achterafbetalen met acceptgiro goed te keuren, voert AfterPay een gegevenscontrole uit, waarvoor u gevraagd zal worden om wat aanvullende gegevens in te vullen, zoals uw geboortedatum. AfterPay hanteert hierbij een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. U krijgt vervolgens binnen enkele seconden te zien of uw verzoek is goedgekeurd. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achterafbetaling met acceptgiro niet geautoriseerd (goedgekeurd) worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een van onze andere betaalmethodes.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Klik hier voor de betalingsvoorwaarden van AfterPay.

Ga terug naar de vorige pagina.