Van harte welkom bij Inktdruppel.nl

Inktdruppel is een webshop voor iedereen die goedkoop wil printen. Door de overweldigende vraag naar betaalbare inktcartridges bieden we een ruim assortiment aan met huismerk cartridges tegen belachelijk lage prijzen. 

Ons motto is: Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Om de juiste cartridges en toners voor uw printer te vinden kunt u op de homepagina gebruik maken van onze handige snelzoeker. Of in de blauwe balk uw printermerk aanklikken om vervolgens in de lijst met printertypes of cartridgenummers op te zoeken.

Bij elke bestelling heeft u de vrije keus om uw artikelen voordelig op te laten sturen of om ze zelf bij ons afhaaladres in Almere af te halen (afhalen alleen op afspraak).

Wij nodigen u heel graag uit om op uw gemak eens rustig in onze webwinkel rond te kijken. Wij vertrouwen erop dat u in ons huidige samengestelde assortiment de artikelen zult vinden die u nodig heeft om voordelig te kunnen printen! Kunt u toch het juiste product niet vinden of heeft u een tip? Laat het ons dan weten. Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met onze afdeling klantenservice via telefoonnummer 06-52629750. Of stuur uw vraag op via het contactformulier
Wij zijn u graag en goed van dienst!

 

Bedankt voor het kiezen voor Inktdruppel.nl en wij wensen u alvast veel "winkel" plezier!

Het Inktdruppel team


Ga terug naar de vorige pagina.